Registreren
U staat op het punt te registreren voor een account op snookercentrummaastricht.nl. Met dit account kunt u o.a. uw deelname aan toernooien beheren en berichten achterlaten.


Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken dient u een gewenste gebruikersnaam te verzinnen. Deze dient te bestaan uit letters en cijfers (a-z, 0-9) en is niet hoofdlettergevoelig. Daarnaast dient u een wachtwoord te verzinnen dat u wilt gebruiken bij uw account. Ook hier dient u alleen letters en cijfers te gebruiken, vervolgens vult u dit gewenste wachtwoord ter controle nog een keer in.

Vul de overige velden (geboortedatum, naam, telefoon en e-mail) correct in en klik op 'Registratie versturen'. Wanneer alle velden ook daadwerkelijk correct ingevuld zijn krijgt u een bericht dat de registratie succesvol is, anders heeft u de mogelijkheid om uw registratiegegevens te veranderen en opnieuw te proberen.


Hoe bevestig ik mijn registratie?

Na het registreren met behulp van dit formulier dient u uw account te activeren door de instructies op te volgen die u per e-mail ontvangt.Registratieformulier


 U dient alle velden in te voeren.
 
Gewenste gebruikersnaam:
Gewenst wachtwoord:
Gewenst wachtwoord: (nogmaals)
 
Uw geboortedatum: DD-MM-JJJJ (b.v.: 31-12-1980)
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
 
  Klik op de onderstaande knop om uw account aan te maken. U krijgt een bevestigings e-mail toegestuurd waarmee u uw account kunt activeren.